Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson Payment with Nets Payment with Swish
Snabb leverans och säker betalning

Aktuellt

Kungsbacka marknad, Torsdag 13 juni 08:00-15:00

Jag kommer att delta på Kungsbacka marknad med mina böcker. Kom gärna och besök marknaden och mig.

Marknaden tillbaka efter pandemin – men fredagar kan bli nya ...
Baksidestext på kommande roman

Jag har fått följande förslag från förlaget på baksidestext till min kommande roman "Mia - Ett tragiskt öde":

I hjärtat av Ditti Arvidssons djupgående roman, Mia - Ett tragiskt öde, finner vi oss omslutna av de känslostormar som präglar en gemenskaps kamp med sorg och förlust. Den öppnar i en kyrka, där Alexandra står inför den obegripliga verkligheten av sin bästa väns, Mias, bortgång. Vart och ett av hennes sinnen kämpar för att ta sig an den smärtsamma begravningen, där minnet av Mias glädje och livfullhet kastar mörka skuggor över det nuvarande ögonblicket.

Denna berättelse tar oss på en tankeväckande resa genom banden av vänskap, kampen med inre demoner och den skoningslösa jakten på sanning bakom en tillsynes oförklarlig tragedi. Genom skiftande perspektiv och en intrikat väv av relationer avslöjas gradvis hemligheterna som omgärdar Mias liv och det tragiska slutet. Arvidsson bjuder in oss till en värld där det oväntade inträffar, där kärlek och stöd sätts på prov, och där sanningen kan visa sig vara lika gripande som den är förrädisk. Mia - Ett tragiskt öde är inte bara en berättelse om förlust; den är en hyllning till livet, dess bräcklighet, och det ständigt närvarande hoppets ljus även i de mörkaste tiderna.
Ny roman på gång!

Nu har jag skrivit på avtalet med Lava Förlag som vill ge ut min nya roman "Mia - Ett tragiskt öde". Lava är ett nytt förlag för mig och jag hoppas på ett gott samarbete.

Romanen handlar om Alexandra vars liv vänds upp och ner när hennes barndomsvän Mia oväntat går bort. Att Mia inte skulle vilja leva längre kommer som en chock och Alexandra börjar med hjälp av gemensamma vänner och Mias gamla elever bearbeta sorgen och minnena. Varför valde hennes bästa vän att ta ett så drastiskt beslut? Mia hade en svår bakgrund med en alkoholiserad mamma, men Alexandra börjar snart rikta sin uppmärksamhet mot Mias kontrollerande man Robert. Det är en berättelse om att förlora både en närstående och illusionen av att vi kände dem.

Jag hoppas att boken ska vara tryckt och klar under hösten 2024.

Så din egen blomsteräng & sommaräng – tips & råd | HORNBACH

Sidan uppdaterad 2024-06-02